USP 1

Helaas geen producten te weergeven.

Om op jouw Nintendo Switch online actief te zijn heb je een membership nodig. Wil jij ook samen of tegen jouw (online) vrienden spelen of strijden? Dan heb je net als PlayStation en Xbox een online abonnement nodig in de vorm van Nintendo Switch Online. Met Nintendo Switch Online speel je online games, zoals Mario Kart en Pokemon Shield. Laat jouw online skills zien tegen je opponenten en laat ze een poepje ruiken! Maar er is nog veel meer. Hieronder een kort overzicht wat de online omgeving van Nintendo jou te bieden heeft:

  1. Online multiplayer. Dit is natuurlijk de meest belangrijke functie van online gamen. Neem het op met de leukste Mario games of ga samen een potje FIFA aan. En niet alleen tegen bekende spelers, ook van spelers over de hele wereld.
  2. Opslaan in de cloud. Ideaal als je veel op pad bent, maar vooral als je onverhoopt de Switch moet resetten of uitvalt. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw saves en kun je verder waar je gebleven bent.
  3. NES-emulator. Een hele toffe functie. Met Nintendo Switch Online speel je de games van vroeger. De voorgangers van de moderne games die je nu speelt. Zo leer je de oude Mario games kennen, maar ook die van Zelda. Dus mocht je geen oude NES console meer hebben? Niet getreurd want met Nintendo online kun je ze allemaal spelen EN ook online tegen andere spelers.
  4. Online chatdienst. Zo kan je ook gebruik maken van typchat en voicechat. Dit kan je samen met de Nintendo App voor op je telefoon. Zo praat je via de microfoon van jouw telefoon. Of ze nu met je meespelen of juist jouw skills aan het bewonderen zijn tijdens spectator mode. Ook vind je een berg aan stats over de games die je speelt, zoals score, precisie en voortgang in je game.

Nintendo Switch Games Online kopen

Er zijn verschillende soorten Nintendo Games & Memberships te verkrijgen. Kies uit een Nintendo Switch Online 1 maand lidmaatschap, 3 maanden lidmaatschap of 12 maanden lidmaatschap. De prijzen zijn gaan van EUR 3,99, naar EUR 7,99 tot EUR 19,99 voor een jaar abonnement. Niet duur in vergelijking met PS Plus en Xbox Live. Daarnaast heb je ook nog een keuze uit een jaarabonnement; Nintendo Switch Familie waaraan maximaal acht gezinsleden gekoppeld kunnen worden. Hiervoor betaal je maar EUR 34,99. Wil jij ook jouw Nintendo Switch Online kopen?

Nintendo eShop card kopen?

Met de Nintendo eShop card kun je waardeer je je online wallet op om online aankopen te doen, zoals games, expansion packs en Fortnite bundels voor de Switch. De Nintendo eShop is de officiële gamewinkel van jouw Nintendo Switch of Wii U. Door het tegoed aan te vullen met een Nintendo eShop card download jij online jouw gewenste game of ingame items. Via Gamekeysonline.nl kun je diverse Nintendo eShop cards kopen. Kies vervolgens uit een Nintendo tegoedkaart van EUR 15, EUR 25, en van EUR 50.

Digitale Nintendo Switch games

Ook kun je via Gamekeysonline.nl jouw digitale Nintendo Switch games kopen. Je ontvangt een digitale code die je via jouw Nintendoaccount kunt toevoegen en vervolgens kunt gaan downloaden op jouw Nintendo Switch of Wii U. Denk aan games zoals Zelda Breath of the Wild, Pokemon Shield en Super Smash Bros Ultimate. Niet naar de winkel, maar direct downloaden. Bekijk ons aanbod digitale Nintendo Switch games.

Logo gamekeysonline
Copyright © 2021 Gamekeysonline.nl
Toplockmagnifiercrossmenuchevron-down