USP 1

Een aantal Nintendo Switch games zijn nu beschikbaar om online te kopen. Games zoals Zelda, Breath of the Wild, Mario Kart, Super Smash Bros, Pokemon Shield en Super Mario Party kunnen worden gekocht als digitale download bij het kopen van een gamekey.

De Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een hybride console, deels console en deels handheld. De controllers kunnen aan beide functies worden toegewezen. Het ziet eruit als een tablet met aankoppelbare controllers, maar het heeft de prestaties van de meeste consoles. De Nintendo Switch kan thuis worden gebruikt en vervolgens onderweg worden gebruikt, of worden gespeeld op plaatsen zoals hotels en luchthavens waar tv's niet direct beschikbaar zijn.

Nintendo Switch Games kopen voor iedereen

Nintendo is een van de meest populaire gameconsoles ter wereld. Het is zo populair dat er wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van zijn verkocht. Als je overweegt Nintendo Switch-games te kopen, moet je weten dat ze niet alleen voor kinderen zijn. Er is voor elk wat wils: of je nu van racegames, puzzelgames of sport houdt - er is hier iets voor jou. Games kopen voor de Nintendo Switch is veel gemakkelijker nu je ze rechtstreeks in de eshop kunt kopen.

De Nintendo eShop

De Nintendo Switch eshop is een exclusieve winkel waar je alleen games kunt kopen die speciaal voor de console zijn gemaakt. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface met alle games gerangschikt op genre en releasedatum, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De nintendo eShop biedt ook demo's van games, zodat u ze kunt uitproberen voordat u ze koopt of om te zien of een game geschikt is voor uw gezin voordat u er geld aan uitgeeft.

Wat zijn de meest populaire Nintendo Switch Games?

Nintendo Switch is een innovatieve gameconsole waarmee gamers kunnen genieten van verschillende speelmodi. Een van de recente populaire spellen is Legend of Zelda: Breath of the Wild. In dit gedeelte zullen we het hebben over alle functies met betrekking tot Nintendo Switch meest gespeelde games.

De Nintendo Switch is uitgebracht op 3 maart 2017 en is een groot succes voor Nintendo. Hier zijn de top 10 games voor deze console.

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Super Mario New Super Mario Bros
  4. Super Mario Odyssey
  5. Monster Hunter Rise.
  6. Rayman Legends Definitive Edition. ...
  7. Mario Kart 8 Deluxe.
  8. Splatoon 2
  9. Luigi's Mansion 3
  10. Pokemon Sword and Shield.
Logo gamekeysonline
Copyright © 2021 Gamekeysonline.nl
Toplockmagnifiercrossmenuchevron-down