USP 1

Digitale PC games kopen

Op Gamekeysonline.nl vind je een groot overzicht van digitale games voor de PC. We verkopen geen fysieke pc games, maar een digitale versie die je na het doorlopen van het betalingsproces kunt downloaden door middel van een key die je invullen kunt. Ideaal als je direct toegang wilt hebben tot jouw aankoop en na een download direct kunt gaan gamen! Daarnaast hoef je ook niet naar de winkel toe. 

Steam games downloaden

Het platform Steam heeft een wereld aan games aan jou te bieden. Om op Steam games te downloaden kun je kiezen uit gratis games, maar ook betaalde Steam games. Middels een Steam Wallet kun je aankopen doen in de Steam shop voor games en addons. Maar het is ook mogelijk om Steam keys kopen voor jouw favoriete game, zoals Call of Duty, FIFA 21 of Counterstrike Global Offensive. Op Gamekeysonline.nl hebben we een groot aanbod van Steam Gift Cards en Steam Keys, zodat jij jouw games kunt downloaden en los kan gaan.

Origin keys

Net als Steam heeft Electronic Arts ook haar eigen gameplatform met een grote verzameling van allerlei EA-games. Hier koop je Origin Season Passes, Origin giftcards en Origin Bundels. Met Origin keys kun je jouw geliefde game direct downloaden via het platform. Via Gamekeysonline.nl kun je een digitale gamecode krijgen van bijvoorbeeld FIFA, Sims of Battlefield en de code invoeren in jouw account. Bekijk ons grote aanbod van Origin in onze Origin shop. 

EU (Origin) Play

EU Play is een abonnementsdienst van Electronic Arts/Origin. Dit abonnement geeft het PC-gamen een extra dimensie. Je krijgt toegang tot mooie in-game rewards, speciale content voor leden en proefversies van de nieuwste games en uitbreidingen. Dit geldt alleen voor PC-titels. Xbox, Nintendo en Playstation titels bieden door middel van hun eigen abonnement dezelfde content aan. Een abonnement begint al vanaf EUR 3,99 per maand. Voor nog meer ervaring kun je kiezen voor EA Play Pro voor EUR 14,99. Bekijk op de pagina van Origin voor meer informatie over deze abonnementen. Koop nu jouw Origin Card op Gamekeysonline.nl!

Battle.net shop

De Battlenet shop is een omgeving waar je onder andere games kunt downloaden van Blizzard. Net zoals Origin en Steam is Battle.net een verzameling van games van een gameontwikkelaar. Koop Battlenet giftcards, Battlenet games en Battlenet prepaid cards. Bekende games van Blizzard zijn World of Warcraft, Diablo 3, Overwatch, Hearthstone en meer. Koop bijvoorbeeld Battlenet giftcards, Battlenet games, WoW gamecards en meer in de Battlenet shop. Breng jouw game-ervaring naar een hoger niveau door ingame items aan te kopen in de Battle.net shop voor in World of Warcraft, Hearthstone kaarten of items voor in Overwatch.

Logo gamekeysonline
Copyright © 2021 Gamekeysonline.nl
Toplockmagnifiercrossmenuchevron-down