USP 1

PS Now kopen?

Lekker doorgaan met gamen waar je was geëindigd? Via Gamekeysonline.nl PS Now kopen zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten jouw PS Now code binnen hebt en verder kunt met gamen. Makkelijk toch? En dan 24/7. Maak gebruik van de streamingdienst van Playstation en download of speel een van de 800 verschillende PS2, PS3 en PS4 games zonder ervoor naar de winkel te gaan.  

Wat is PS Now?

PS Now is de streamingdienst van PlayStation. Net als Playstation Plus is PS Now een maandelijks abonnement. Het verschil met PS Plus is dat je oneindig games spelen kunt en daarbij geen PS Plus meer nodig hebt om online te kunnen spelen. Je streamt de games naar jouw Playstation console. Tevens is het mogelijk om met jouw PS Now abonnement ook te streamen naar je pc. Wat je daarvoor nodig hebt lees je hieronder. 

Wat heb je nodig?

  1. Een PSN account
  2. DualSense of DUALSHOCK draadloze controller
  3. Actief PS Now subscriptie
  4. Goede internetverbinding van minimaal 5 Mbps. Hoe hoger hoe stabieler

Via je homescreen van PlayStation 4 kom je een icoontje tegen van PS Now of via het tabblad Applicaties van de bibliotheek. Via de PC dien je wel een applicatie te downloaden, de PS Now-app. 

Koop een PS Now card

Wil je niet maandelijks vastzitten aan een abonnement? Kies er dan voor en elke keer wanneer je zin hebt om onbeperkt te gamen voor een PS Prepaid Card. Voor al €9,99,- speel je al 30 dagen lang een van de 800 verschillende playstation games. Koop nu jouw PS Now prepaid card bij Gamekeysonline.nl! Kies uit 30, 90 of 360 dagen abonnement. 

Logo gamekeysonline
Copyright © 2021 Gamekeysonline.nl
Toplockmagnifiercrossmenuchevron-down