USP 1

Tegenwoordig worden de meeste Xbox games digitaal gekocht i.p.v. een hardcopy uit de lokale speelgoedwinkel of de grote multimediastores. Door online jouw digitale Xbox games te kopen, hoef je ze alleen maar te downloaden en op te slaan op de hardeschijf van jouw Xbox One. Vooral als je beschikt over veel schijfruimte, kun jij ideaal jouw digitale versie van de Xbox game opslaan. Koop jouw digitale Xbox game in de Microsoft Store of via een online aanbieder? Vaak zijn de games in de Microsoft Store duurder dan via een online aanbieder. Dit komt bijvoorbeeld door de kortingsacties. Via Gamekeysonline.nl kun jij jouw Xbox gamekeys kopen en direct downloaden. Ontvang jouw Xbox gamekeys in de mailbox.

Xbox live kaarten

Wil je online gamen tegen of met vrienden, onbekenden of jouw gamegroep? Zorg dan dat je een actieve subscribtion hebt. Voor online gaming heb je een Xbox live abonnement nodig, dit heet ook wel Xbox Live Gold. Dit kan door middel van een doorlopend abonnement, maar ook middels losse Xbox Live kaarten. Kies uit Xbox live kaarten van een maand, 3-maand, halfjaar of een jaar. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw Xbox games. Net als bij PlayStation Plus krijg je iedere maand twee gratis games tot je beschikking.

Xbox Game Pass Ultimate

Onbeperkt genieten van meer dan honderden games? Dat kan met Xbox Game Pass Ultimate. Dit is een combinatie van Xbox Game Pass en Xbox Live. Dit is een doorlopend abonnement zoals je die ook kent van Netflix, Videoland of Prime.  Alleen dienen de games wel te worden gedownload i.p.v. gestreamd. Voor de echte diehard gamer is dit het abonnement die je moet hebben! De Xbox Game Pass Ultimate is ook, net als de Xbox Live Gold kaart, apart te bestellen voor jouw gewenste periode. Online jouw Xbox Game Pass kopen? Doe dat bij Gamekeysonline.nl!

Verras jouw vriend of vriendin met een Xbox Giftcard

Is jouw vriend of vriendin gek op zijn Xbox? Verras hem of haar met een Xbox Giftcard. Uiteraard online te bestellen en digitaal te ontvangen in jouw postvak. Uiteraard realtime! Speel samen online en geniet samen offline.

Logo gamekeysonline
Copyright © 2021 Gamekeysonline.nl
Toplockmagnifiercrossmenuchevron-down